De kerstengelen melden zich weer

De kerstengelen melden zich weer

getekend door Margreet Gillebaart

KERSTENGELEN 2023.

Dit weekend wintertijd, dus het kerstengelenvliegseizoen staat op het punt van beginnen. U weet wel dat project rond en tijdens Advent. De periode dat mensen andere mensen blij kunnen maken.

De Kerstengel brengt bij anderen een kleinig -of grotigheidje langs om te laten merken, dat ze niet vergeten zijn. Die pakketjes kunnen bestaan uit een passend gedicht of een mooie kaars of… Gewoon dingen die je hart en je portemonnee je ingeven. Dat doet de kerstengel anoniem, dus best een beetje spannend.

Aan wie? Aan adressen, die door anderen worden aangedragen. Mensen of gezinnen, die iets naars mee gemaakt hebben, eenzaam zijn of een spannende tijd door maken vanwege een kuur of wachtend op de uitslag van een onderzoek…

Kerstengelen en bezorgadressen moeten aan elkaar gekoppeld worden. Dat doet het kerstengelenbureau. Vandaar dat de inschrijftermijn voor engelen en bezorgadressen start op: 06 november. De einddatum voor inschrijven is: 19 november.
En alstublieft houdt u zich aan die termijn. Dat scheelt het kerstengelenbureau werk EN hoofdbrekens. Wel een beetje streng, maar u weet het nu al!

Hoe u zich kunt inschrijven? Zowel als kerstengel of voor opgeven van een bezorgadres via: https://kerstengelenkatwijk.nl/aanmelden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *