Kerstengelen gezocht

Kerstengelen gezocht

Alweer heel wat jaren is tijdens de adventstijd ons kerstengelenuitzendbureau geopend. Dit bijzondere uitzendbureau heeft als taak kerstengelen te werven. Zij sturen deze engelen op weg naar mensen die wel wat licht, aandacht en warmte kunnen gebruiken. Ook dit jaar is het engelenuitzendbureau weer geopend.

Wat doet een kerstengel?

Een kerstengel levert iedere adventsweek (dus vier keer) een kleine attentie af bij een medemens die door het uitzendbureau wordt toegewezen. Een kaartje of een gedicht, zelfgebakken koekjes, een kaarsje of iets anders creatiefs. Het gaat om het gebaar, niet om dure of grote dingen.

Het is niet de bedoeling dat je het adres gaat bezoeken, juist de verrassing dat er onverwachts iets leuks in de brievenbus zit of aan de deur hangt is wat mensen vaak zo raakt.

Wie kan een kerstengel zijn?

Iedereen! Je kunt het alleen zijn, maar ook samen als vriendengroep, gezin, bijbelkring etc.

Het is de bedoeling dat de kerstengel anoniem blijft. Het hele project is anoniem. Dit geeft jou als kerstengel de gelegenheid om iets te delen wat je anders misschien niet zo snel zou doen. Het geeft ook de gelegenheid om engel te zijn voor iemand waar je normaal geen contact mee hebt.

Wat doet het engelenuitzendbureau?

Het engelenuitzendbureau verzamelt alle bezorgadressen en kerstengelen. Zij koppelen de kerstengelen aan medemensen die wel een engel kunnen gebruiken. Uiterlijk 24  november 2023 krijg je van hen bericht wie jouw begunstigde is, het adres en korte informatie.
 

Wil je ook engel zijn?

Mail je dan aan via deze website. Dit kan tot 19 november 2023. Na deze datum worden alle adressen en engelen aan elkaar gekoppeld.

Wij hopen dat veel kerstengelen zich aanmelden!

Hartelijke groet namens de medewerkers van het engelenuitzendbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *